Besøg Mediehuset
marts 16 kl. 16:30 - 18:00
Mediehuset København, Reventlowsgade 14, 1651 København V
Besøg Mediehuset København
Salg slutter: torsdag, 16. marts kl. 16:30
gratis
Salg lukket

Besøg Mediehuset København


Kom indenfor et sted, hvor der i høj grad arbejdes med medier. Mediehuset i Købehavn har fokus på videoproduktion og live-streaming. De er en virksomhed,der formår at forbinde video til reklamefilm og markedsføring. De arbejder med video til alle formål, medietræning og præsentationsteknik, facebook annoncer, erhversfoto, grafisk design for at nævne nogle få af deres produkter og projektområder. 
Læs mere om Mediehuset København på: 
https://mediehuset-kbh.dk/

Kom og hør om deres nyeste projekt: Green Screen. 

Programmet for besøget bliver følgende: 
1. Velkomst og rundvisning 
2. Livestreaming fra et Greenscreen studie og location 
3. Inddragelse af fysiske og digitale brugere

Dette er eventet for jer som vil se,hvilken rolle medier kan have. Det er en virksomhed, som arbejder hårdt og har foden inde på de interessante platforme. 
Kom og hør mere om, hvordan man kan arbejde med medier. Desuden får du muligheden for at få et indblik i, hvordan en virksomhedsom Mediehuset er som arbejdsplads. 

En ekstra bonus ved at komme, kan være at blive en del af nogle af Mediehusets projekter. De søger studerende, som er interesserede og nysgerrige på at være med til at have ansvar fortilrettelæggelse og det redaktionelle i forbindelse med 4 tv-programmer. Tilbudet gælder ikke kun mediestuderende. 
Hør mere om dette ved at trykke deltag! 
Senest tilmelding er d.15 marts 2017, så skynd jer. 

Eventet er gratis for i forvejen for SAMS- medlemmer og kræver blot, at I anskaffer en billet. 
Jer som ønsker at deltage, men ikke har medlemskab. I kan for blot 50 kr. få adgang til dette event, men derudover også mange andre SAMS events der vil være i fremtiden. Dit medlemskab vil for de kun 50 kr. vare resten af din studietid.
Tryk her og bliv medlem 
http://samsnet.dk/