Dette event er udsolgt.

SAMS seminar 2018-Når medier fanger (DJ-medlemmer)
marts 17 kl. 09:00 - 18:00
Aarhus Universitet - INCUBA (nr. 5510), Åbogade 15, 8200 Aarhus N
SAMS seminar 2018 - når medier fanger (DJ-medlemmer)
Salg slutter: torsdag, 8. marts kl. 23:59
kr. 135,00 + gebyr
udsolgt

Sammenslutningenaf mediestuderene er stolte af at kunne præsentere SAMS seminar 2018: Når medier fanger.
Årets tema er ”Når medier fanger”. Vi lever i en tid, hvor medier spiller en væsentlig rolle i samfundet. Det voksende medieudbud bidrager til en konstant konkurrence om at fange vores opmærksomhed i en travl hverdag. Vi storforbruger medier, men er vi også bevidste om ikke at blive for fanget?

Med dette tema ønsker vi at belyse de forskellige måder, hvorpå vi fanges af medier. Med temaet er der tænkt på hvilke positive såvel som negative følger, medier kan have.

Hvordan fanges vi som forbrugere? Hvilke strategier ligger bag? Og hvilke konsekvenser kan det have for os om individer og som samfund?

Det og meget mere ønsker vi, i samarbejde med vores kompetente oplægsholdere, at afdække til seminaret.

Som noget nyt vil SAMS seminar løbe af stablen på en enkelt dag, hvor vi har håndplukket de dygtigste folk fra branchen. Men fortvivl ej, vi lover, at der er kun skåret ned på dagene, ikke på kvaliteten.   

PRIS

Earlybird-billet: Vi introducerer i år early bird-billetter til den nette sum af 120kr. (+ gebyr).

Så i år kan det betale sig at være lynhurtig på tasterne. Fra 1. februar stiger prisen til 135 kr. (+ gebyr).

Billetten inkluderer foruden adgang til seminaret også fuld forplejning: Frokost og aftensmad + kaffe og kage. Yderligere drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes til studievenlige priser.

 

TILMELDING:

Tilmeldinger bindende og kræver medlemskab af SAMS eller Dansk Journalistforbund. Hvis du ikke allerede er medlem af SAMS kan du købe et medlemskab for 50 kr, som gælder hele din studietid og giver adgang til alle SAMS arrangementer. Du kan læse mere her: https://samsnet.dk/om-sams/bliv-medlem/

 

OBS:

Billetsalget lukker 8. marts 2018 kl. 23.59. Tilmelding foregår via medlemssystemet Clubcommander. Deltagelse på Facebook-eventet er derfor ikke en gyldig tilmelding.

Bemærk at der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at købe din billet.

Har du spørgsmål eller oplever du problemer med tilmelding, så kontakt SAMS på facebook eller send en mail til [email protected].

Ret til ændringer forbeholdes.