Markedsføring og pizza
maj 08 kl. 17:00 - 20:00
HVIDEHUS - Lokale A, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby
Markedføring og pizza
Salg slutter: onsdag, 8. maj kl. 17:00
gratis
Salg lukket
ER DU VILD MED MARKEDSFØRING OG STRATEGI?
Den 8. maj får du muligheden for at få mere viden om, hvad det vil sige at arbejde med ekstern kommunikation i private virksomheder. Der vil være gratis drikkevare og efterfølgende giver SAMS pizza.

Første oplæg er med Petrine Fogtdal, som er CEO hos Sitemee.
Markedføring er mange ting og det kan være svært at holde sig opdateret. Petrine og Sitemee arbejder med at hjælpe forskellige virksomheder, ved at optimerer virksomhedernes online kommunikation. Hun vil bl.a. fortælle om facebookkampagner, SEO, Google ads og remarketing.
Sitemee er en virksomhed, der arbejder bredt med strategi. De fokuserer både på hjemmesider i forhold til opmærksomhed og trafik, online markedsføring, SoMe, video, E-handel og branding m.m.
https://sitemee.dk/ydelser/

Andet oplæg er med Oliver Kristoffersen, som er konferenceassistent hos Trifork.
Han vil holde et oplæg om, hvad det vil sige at være tovholder og planlægger for konferencer i bl.a. udlandet.

Har du et sigte efter at blive skarp til markedsføring eller projektledelse, så deltag og få lidt mere viden end dine studiekammerater.

Der er plads til spørgsmål, så kom hvis du vil vide mere og hyg med os!

Udover guldkorn fra Petrine Fogtdal og Oliver Kristoffersen får du også et indblik i, hvem SAMS er og hvad vi kan tilbyde netop dig. Hertil krydres med et oplæg om, hvordan og hvorfor det kan betale sig at være en del af projektgruppen i København.

Arrangementet er gratis, men kræver at man er studerende og har et medlemskab hos SAMS. Tilmelding foregår via Clubcommander:

Praktisk oplysninger
Oplæg ved Petrine: kl. 17-17:30
Oplæg ved Oliver: kl. 17:30-18:00
Oplæg om SAMS: kl.18 - 18:15
Aftensmad: kl. 18:15