Bag om Aarhus2017 - Europæisk Kulturhovedstad
november 01 kl. 17:15 - 19:00
Aarhus Universitet - INCUBA (nr. 5510), Åbogade 15, 8200 Aarhus N
Bag om Aarhus2017 - Europæisk Kulturhovedstad
Salg slutter: tirsdag, 1. november kl. 17:15
Køb kræver medlemskab billet: SAMS medlemskab
gratis
Salg lukket

Har du også bemærket den bragende udvikling i Aarhus for tiden -så som Street Food, renovering af DOKK1 og vejarbejde? Meget af det skyldesnok, at Aarhus og Midtjylland har fået den ære at være Europæiskkulturhovedstad i år 2017. Byen vil hele året sprudle af kultur og energi. Nedtællingenrammer snart de 100 dage, og i den forbindelse inviterer SAMS til en forsmag påfestlighederne!

Hvad enten du drømmer om en karriere inden for kommunikation,kampagneplanlægning, eventudvikling, eller blot vil vide mere om Aarhus2017, såtag dine studiekammerater under armen og kom med til Bag om Aarhus2017. Her kandu få et smugkig ind bag kulisserne ved en af de største kulturellebegivenheder i Danmark. Hvordan Aarhus2017 har tænkt sig promovere byen, oghvilken kommunikationsstrategi der ligger bag så stor en begivenhed, kommerkommunikationsansvarlig ved Aarhus2017 Bent Sørensen og taler om.

Bent Sørensen er uddannet journalist, og har i en årrække væretredaktionschef på Berlingske og B.T. Herefter har han arbejdet i flere forskelligekommunikationsstillinger i udlandet, hvor han blandt andet har væretinformationschef og har været med til at udvikle nye kommunikationsformer. Vier dog glade for, at han er vendt hjem, så han kan gøre Aarhus til Europæisk Kulturhovedstadi 2017 og holde oplæg for alle SAMS’ere.

Efter oplægget giver SAMS en øl og en snak, så vi sammen kanfejre Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad I år 2017. Vi glæder os til at sejer!

Arrangementet er gratis, men kræver etmedlemskab hos SAMS. Tilmelding foregår via Clubcommander.

 

Der er et begrænset antal pladser, såskynd dig ;)

Til nye studerene:

SAMS er en studenterforening for allemediestuderende på videregående uddannelser i Danmark.

Vi afholder events, der kobler denteoretiske studieverden med den praktiske medievirkelighed. Det kan værevirksomhedsbesøg, oplæg ved praktikere fra branchen, seminarer eller workshops,men altid med en relevant vinkel for de medie- og kommunikationsinteresseredestuderende. 

Et medlemskab i SAMS koster 50 kr ogvarer hele din studietid.

Du kan følge vores guide til oprettelseaf medlemskab her:

http://sams.clubcommander.com/Pages.aspx?ID=cdc7c485-51b5-4594-82f6-3c1c906086e0

Praktisk information:

Tid og sted:

D. 1. November 2016

INCUBA

8200 Aarhus N

 

Vi glæder os til at se jer!